'Bayern München bereidt bod van 15 miljoen voor Onyekuru'


aneey
Henry Onyekuru van Galatasaray(huur) gaat in 2019 mogelijk wéér een onrustige transferperiode tegemoet. Na PSG en Marseille zou ditmaal Bayern München een poging voor ogen hebben.

Bayern wil de hegemonie in Duitsland de komende jaren doortrekken. Op dit moment is dat nog mogelijk met Arjen Robben en Franck Ribéry in de gelederen, maar zij zijn respectievelijk 34 en 35 jaar. Volgens The Sun zoekt de Duitse grootmacht een nieuwe grootheid en die hoopt men aan te trekken in de persoon van Onyekuru.
 
The Sun meldt vandaag dat de prioriteit toch echt bij de 21-jarige Henry Onyekuru ligt. De Engelse krant schrijft namelijk dat Bayern München een bod aan het voorbereiden is op de Nigeriaan. Het is de bedoeling dat de aanvaller van Everton volgend jaar zomer, medio 2019, voor ongeveer 15 miljoen euro overkomt van Everton. Onyekuru heeft nog een contract tot medio 2019 bij Galatasaray. Tussen Everton en Galatasaray is er geen koopoptie gezet in het contract van Onyekuru.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen