"Ozan Kabak heeft zijn derde penalty veroorzaakt, maar ..."


fatihterimboos
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de verloren wedstrijd tegen Yeni Malatyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik wil niet zoveel zeggen. Ik voel mij niet goed. Ik wil ook nu iets zeggen waar ik later spijt van ga krijgen en verkeerd zal worden begrepen. Het gaat niet om blessures, te kort aan spelers bij bepaalde posities, fysiek of psychologie. Het gaat om samenspelen. Het gaat om spelers die de basis elf vormen. Ozan Kabak heeft zijn derde penalty veroorzaakt. Hij gaat het leren. Hij strijdt tenminste, hij wil het bereiken en ik zal hem een kans geven."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen