Voorzitter Galatasaray: “Ook al verliezen wij de zaak bij CAS, dan ……”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Een van de waardevolste bedrijf in de wereld onderzoekt nu onze financiële situatie. Wij zeggen dat dit niet hoeft en wij willen niet weer moe worden van al die onderzoeken. Ook al verliezen wij de zaak bij CAS, wat gaat er dan gebeuren? Dan wordt de zaak weer opnieuw onderzocht. Nieuw onderzoek betekent weer moe worden. Wij zijn al vanaf 11 juni elke dag bezig. Het is niet makkelijk. In de Champions League draaien er miljoenen euro’s rond. Je kunt dit niet achterwege laten. Iedereen wacht af hoe dit nu gaat aflopen. Ik vraag al onze supporters om geduld. Turkije hoeft zich geen zorgen te maken. Alles gaat goed eindigen voor Galatasaray.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen