Sneijder: "Fenerbahçe-Galatasaray mooiste derby ter wereld"


apelp
Wesley Sneijder heeft vandaag een interview gegeven aan het Turkse beIN Sports. De middenvelder maakte bekend dat Fenerbahce vs Galatasaray de mooiste derby ter wereld was.

Zelf kwam de nu 34-jarige Sneijder ook eerder uit voor Real Madrid en Inter Milan: daarna verkaste hij naar Galatsaaray. Hij maakte in Spanje Madrileense derby’s mee en in Italië Milanese derby’s mee. Maar in zijn ogen was de Turkse derby’s het mooiste wat iemand kon overkomen.
 
“Fenerbahce vs Galatasaray! Die wedstrijd is echt de mooiste ter wereld, want het publiek is waanzinnig. De mooiste Derby die ik heb meegemaakt,” aldus Sneijder tegenover BeinSports.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen