Sneijder: "Ben nog steeds verdrietig, ik hoorde het na mijn vakantie"


astep
Wesley Sneijder heeft vandaag een interview gegeven aan het Turkse beIN Sports. De middenvelder maakte duidelijk dat hij niet fijn vond om zo te vertrekken uit Istanbul en Galatasaray.

"Er valt weinig over te zeggen. Ik heb Galatasaray achtergelaten na een geweldige tijd. Ik wil de fans nogmaals bedanken dat zij mij al die jaren hebben gesteund. Ik mis ze nog steeds. Ik voel me verdrietig. Als je zo moet vertrekken is het niet fijn. Na mijn vakantie hoorde ik dat ze mijn rugnummer hadden overgedragen aan iemand anders(Belhanda). Ik werd gedwongen te vertrekken, maar wou echt niet vertrekken.
 
"Galatasaray heeft in die tijd gekozen niet met mij te willen werken, dat moest ik respecteren en accepteren,” aldus Sneijder tegenover BeinSports.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen