Emre Akbaba: "Ik heb ook met Fenerbahçe gesproken"


emreakbaba
Emre Akbaba, de kersverse transfer van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Foto? Ja, het was de wedstrijd tegen Trabzonspor. Fatih Terim was toen trainer. Ik heb 90 minuten lang gedroomd dat ik voor Galatasaray zou uitkomen en nu is mijn droom uitgekomen. Ik ben heel erg gelukkig dat ik voor Galatasaray heb getekend. Ik wil hierbij iedereen feliciteren die mij hebben geholpen om mijn droom waar te maken. Ik hoop dat ik onze supporters niet ga teleurstellen. Ik heb aan Galatasaray gezegd dat ik voor Galatasaray wou uitkomen en ik heb het tot op het laatste moment volgehouden. Ik wou ook dat Alanyaspor geld ging verdienen. Galatasaray is een club die veel beker wint en ik wil ook bekers winnen. Fenerbahçe en Başakşehir zijn ook grote clubs. Ik heb ook met hun gesproken, maar mijn hart ligt bij Galatasaray."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen