Albayrak: "Alanyaspor wil 7 miljoen euro voor Emre"

albab
Galatasaray vice-voorzitter Abdurrahim Albayrak maakte vandaag interessante uitspraken omtrent de transfer van Emre Akbaba.

"Ik heb in Ankara ruim een uur lang gesproken met Alanyaspor voorzitter. Ons eerste bod was 2,5 miljoen euro en die hebben we verhoogd naar 3 miljoen euro. Hij vroeg echter 7 miljoen euro transfersom voor Akbaba. Ik heb duidelijk gemaakt dat we geen 7 miljoen euro gaan betalen voor een speler die nog een contract van 6 maanden heeft. We hebben ook gehoord dat Fenerbahce in de race is maar Emre wil naar Galatasaray.
 
"Hij heeft duidelijk gezegd dat hij niet bij een andere club wil spelen dan Galatasaray. We gaan binnenkort weer rond de tafel met Alanyaspor en hoop dat we eruit komen," aldus Albayrak.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Alanyasporun baskani tam bir occ Hij zei ook dat terim zn spelers lastig viel met ‘ Ben seni Gsya alacam ‘ ( vagner love ) die man liegt hem dood amk

Hoezo ? Omdat hij Fenerli is en emre niet aan De aartsrivaal Gs wil verkopen.


+: 431
-: 0
R: 1525
Level 5

Eerst was het ‘verhoog het bod dan verkopen wij emre aan jullie’ nu is het 7mil en morgen is het weer Emre komt voor 3 mil naar Gs elke dag hetzelfde man wat een oc die baskan van Alanya als hij niet wordt verkocht voor het einde van de transfermarkt komt hij gratis en dan heeft die baskan een heel groot probleem


+: 1629
-: 0
R: 3755
Level 5

Galatasaray die een heel laag bod doet en Alanyaspor laat kiezen tussen het hele lage bod of dat Akbaba over een half jaar gratis vertrekt.

Dan is het toch meer dan logisch dat ze het hogere bod van Fenerbahce accepteren?

Je wilt niet helemaal met ze in zee gaan, je gebruikt Akbaba ook nog als middel tegen ze wat verwacht je dan?+: 16
-: 0
R: 96
Level 2

Hij kan FB bod wel accepteren, maar als Emre nee zegt omdat hij GSli is...einde verhaal


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Eb25

Alanya wou 5 Mil albayrak zegt Wij hadden een bod van 2.5 mil toen verhoogt na 3.5 mil en ons laatste bod is 4 mil nu die Baskan ziet dat Gs het betaald verhoogt die het ineens na 7 Mil en Fb die 4 mil betaald ackepteerd die meteen Iedereen weet dat hij voor Fb is ( alanya baskani ) en hij dwingt emre om na Fb te gaan.


+: 1629
-: 0
R: 3755
Level 5

Ook al zou hij Akbaba dwingen, het is en blijft Akbaba zijn keuze.

Als hij echt naar Gs wilt wacht hij net als Ekici een half jaar, of hij dwingt de voorzitter om hem aan Gala te verkopen.


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

SON DAKIKA

EMRE GALATASARAYDA!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen