Albayrak: "Alanyaspor wil 7 miljoen euro voor Emre"


albab
Galatasaray vice-voorzitter Abdurrahim Albayrak maakte vandaag interessante uitspraken omtrent de transfer van Emre Akbaba.

"Ik heb in Ankara ruim een uur lang gesproken met Alanyaspor voorzitter. Ons eerste bod was 2,5 miljoen euro en die hebben we verhoogd naar 3 miljoen euro. Hij vroeg echter 7 miljoen euro transfersom voor Akbaba. Ik heb duidelijk gemaakt dat we geen 7 miljoen euro gaan betalen voor een speler die nog een contract van 6 maanden heeft. We hebben ook gehoord dat Fenerbahce in de race is maar Emre wil naar Galatasaray.
 
"Hij heeft duidelijk gezegd dat hij niet bij een andere club wil spelen dan Galatasaray. We gaan binnenkort weer rond de tafel met Alanyaspor en hoop dat we eruit komen," aldus Albayrak.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen