Domper voor Galatasaray, transfer Arkadiusz Milik van de baan


milik
Gisteren werd door de Turkse en Italiaanse media gemeld dat Galatasaray een akkoord had bereikt met Napoli voor de verhuur van Arkadiusz Milik.
De transfer zou worden afgerond als de speler zelf ook een akkoord had bereikt met de Turkse topclub. Napoli heeft dit nieuws echter ontkracht en heeft aangegeven dat ze Arkadiusz Milik in de selectie willen houden. Trainer Carlo Ancelotti wil dat Arkadiusz Milik niet wordt verkocht en zou veel vertrouwen in de Poolse aanvaller hebben.
 
Arkadiusz Milik heeft het afgelopen seizoen in 17 wedstrijden 6 goals en 1 assist gemaakt. In 2021 werd Arkadiusz Milik voor 32 miljoen euro overgenomen van Ajax en zijn transferwaarde wordt nu geschat op 20 miljoen euro. Arkadiusz Milik is na Dries Mertens de tweede aanvaller van Napoli.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 5024
-: 0
R: 7767
Level 5

Hij ging in 2016 over naar Napoli.

Deze transfer zou nooit lukken, waarom zouden ze Milik verhuren. Als hij zijn vorm te pakken krijgt kan die van hele grote waarde zijn voor Napoli. Jammer van zijn blessure, het heeft seizoen erg verpest.


+: 32
-: 100
R: 148
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 634
-: 100
R: 1574
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 862
-: 0
R: 1839
Level 5

Hij heeft getekend. Hayirli olsun.

:gs:


+: 0
-: 0
R: 3
Nieuw

In 2021 overgenome van Ajax... :P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen