Cruzeiro doet bod op Fernando Reges

afertb
De Braziliaanse club Cruzeiro kijkt uit naar versterking. Met name op het middenveld is er nood aan een nieuwe verdedigende middenvelder. In Turkije maken ze melding van een bod van Cruzeiro.

De Brazilianen zouden een bod hebben neergelegd bij Galatasaray. Er wordt gesproken over een transfersom van 7,5 miljoen euro. De 30-jarige Braziliaan heeft nog een contract tot medio 2020 bij Galatasaray.
 
Fernando speelde dit seizoen 26wedstrijden. Hij scoorde 1 keer en kampte met een zware blessure.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 18
-: 0
R: 89
Level 2

15 miljoen, anders houdoe.


+: 546
-: 0
R: 1848
Level 5

Ook geen 15 mil bizim ne cektimizi bilmiyorlar lan wij speelde jaaren met slak selcuk Endan heb je Een geweldige speler als fernando die kan je gewoon niet verkopen . + fernando blijft sws wel Want hij wilt en gaat CL spelen.


+: 50
-: 0
R: 414
Level 3

7.5 is te weinig. Doe er nog 5 bovenop en dan gaat er een strik omheen. Voor die 12.5 kunnen we Toure 2 jaar lang in een Gs shirt laten spelen. Hij is 35 maar kan t niveau in Turkije de komende jaren zeker wel aan. Beest van een vent is t+: 4252
-: 0
R: 4676
Level 5

Ze moeten hem echt niet weg doen, we hebben een tweede Melo gevonden.


+: 6462
-: 0
R: 10936
Level 5

Helemaal geen cent accepteren. Gaan we zeker weer de komende jaren zonder goede cvm spelen. We weten allemaal wel hoe het gaat bij ons.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen