Jo Alves opgepakt door Politie


joalvesdronken

Alle spelers van Galatasaray waren in shock na het verlies van afgelopen zondag tegen Fenerbahce in eigen stadion. Maar er was 1 voetballer die gewoon verder ging met het leven en een party organiseerde voor zijn vrienden. We hebben het over niemand anders dan Jo Alves. De sterspeler ging zondagnacht tot 03.30uur feestvieren in zijn appartement met zijn vriendin en een paar vrienden. De buren hadden last van Jo Alves omdat hij midden in de nacht naar 50 cent luisterde en de stereo installatie nogal op een hoog volume had staan. De buren schakelde de Politie in en Jo Alves werd meegenomen naar de Politiebureau om verklaring af te leggen.

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen