Tanju Colak: 'Arda geen sterspeler'


tanju_colak

Tanju Colak: Een speler waar al jaren veel van wordt verwacht in Turkije is natuurlijk Arda Turan. De middenvelder van Galatasaray begon goed aan het seizoen, maar heeft zijn draai nog niet weten te vinden in Galatasaray. Een paar maanden geleden werd Arda vergeleken met Lionel Messi. Ik snap niet waar ze dat vandaan hebben gehaald maar Arda Turan is geen sterspeler. Arda heeft talent en wanneer hij de bal heeft weet hij exact wat hij moet doen maar hij heeft de skills niet om rechtstreeks naar het doel te gaan. Je bent een sterspeler als je in een wedstrijd de capaciteit hebt om zomaar de score te veranderen. In Turkije is momenteel Alex de Souza een sterspeler.

 

 

 

 

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen