Galatasaray wil met opzet verliezen van Bursaspor?


galatasaray23

De Turkse media gaat weer voor sensatie zorgen want vandaag verschenen weer artikelen over de aankomende wedstrijd tussen Galatasaray en Bursaspor. De Turkse media schreef het volgende: ‘Als Fenerbahce van Kasimpasaspor gaat winnen’ dan gaat Galatasaray met opzet verliezen van Bursaspor. De aartsrivaal wil niet dat Fenerbahce kampioen gaat worden en daarom kan verliezen tegen Bursaspor. De wedstrijd tussen Kasimpasaspor en Fenerbahce wordt zondagmiddag om 14:00 uur gespeeld en het bestuur van Fenerbahce wil dat de wedstrijd tussen Galatasaray en Bursaspor op dezelfde tijdstip wordt gespeeld.Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen