Galatasaray zit achter Roemeense talent


tanasecris

Galatasaray gaat een poging wagen om Cristian Tanase naar Turkije te halen. Toch lijkt dit bij voorbaat al een moeilijke klus voor de ploeg uit Istanbul. Het heeft te maken met veel Europese concurrentie in de strijd om het Roemeense talent.

 

Op dit moment speelt hij bij Steaua Boekarest en wordt in eigen land gezien als een van de grootste talenten die er rondloopt. Tijdens het huidige seizoen speelde hij zeventien wedstrijden waarin hij zeven keer het net wist te vinden.

 

"Hij is een middenvelder met een prachtig linkerbeen, een type als Georghe Hagi". Maar de hele wereld zit achter hem aan, dus makkelijk zal het niet worden."

 

De 23-jarige Cristian Tanase is een Roemeens voetballer die momenteel uitkomt voor Steaua Boekarest en een marktwaarde heeft van 2.250.000 €.

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen