Schoonmaakactie bij Galatasaray: 8 spelers …


frankrijkaardvinger

Einde van dit seizoen zal er een grote schoonmaakactie bij Galatasaray gaan plaatsvinden. Maar liefst 8 spelers zullen komend seizoen niet meer bij Galatasaray kunnen spelen. Zie hieronder:

 

Caner Erkin

Na de ruzie met Arda Turan, maakt de jonge linksback geen kans meer bij Galatasaray

 

Jo Alves

De Braziliaan kreeg volle kritiek wegens zijn slechte privé leven en wist de verwachtingen niet waar te maken.

 

Leo Franco

De Argentijn heeft dit seizoen zeer slecht gepresteerd en heeft een grote blunder gemaakt tijdens de derby wedstrijd tegen Fenerbahce. Hierdoor is hij afgeschreven door het bestuur en Frank Rijkaard.

 

Baris Ozbek

De Duitse-Turk die onlangs een schop uitdeelde aan zijn tegenstander en een rode kaart kreeg waardoor hij maar liefst 4 wedstrijden werd geschorst is ook volgens de Turkse pers afgeschreven.

 

Emre Asik

De 37 jarige veteraan gaat einde van dit seizoen mogelijk met pensioen.

 

Harry Kewell

Wegens blessure en familieomstandigheden gaan Harry Kewel en Galatasaray elkaars wegen scheiden.

 

Servet Cetin

Wegens aanhoudende problemen met coach Frank Rijkaard zal de grote beer Servet Cetin hoogst waarschijnlijk naar een Europese club gaan.

 

Mehmet Topal

Onderhandelingen met de Spaanse club Valencia verkeren zich in de laatste fase van zijn transfer. Komend jaar zullen we (99,9% kans) Mehmet Topal in de Spaanse competitie zien spelen.

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen