Bursaspor pakt 1 punt van Galatasaray


bursareal1

Fenerbahce is alvast één concurrent in de strijd om het landskampioenschap kwijt. Een degelijk Galatasaray hield Bursaspor in Istanbul op 0-0. Met deze gelijkspel maak Galatasaray bijna geen kans meer om landstitel. Tevens is een ticket voor de Champions League behoorlijk in gevaar gekomen. Bursaspor verliest met deze gelijkspel de koppositie aan Fenerbahce. Enige waar ze blij om kunnen zijn is dat het puntenverschil met Galatasaray 5 punten is gebleven. Hierdoor zijn ze bijna verzekerd van een (voorronde) ticket voor de Champions League.

 

In de eerste helft voetbalde Bursaspor iets makkelijker dan Galatasaray. Waarschijnlijk kwam dat door zenuwen aan de kant van de thuisploeg. De Aslanlar oogden nerveus en leverden veel ballen zomaar bij de tegenstander in. Daardoor konden de krokodillen gemakkelijk de veel vrijgelaten Sercan Yildirim en Volkan Sen bereiken. Er vielen dan ook meerdere kansen voor Bursaspor gedurende wedstrijd, maar Bursaspor wist deze kansen niet te benutten. In de tweede helft was Galatasaray de betere ploeg. Dit keer kreeg Keita en Baros kansen. Vlak voor het einde kreeg Lucas Neil en Zapo een rode kaart (2x geel) en moesten hierdoor het veld verlaten.

 

Eindstand:

Galatasaray 0-0 Bursaspor

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen