FC Twente doet officiële bod op Frank Rijkaard


rijkaardskibbe

Na het vertrek van Steve McClaren bij FC Twente zijn de ogen op twee nieuwe kandidaten gericht: Michael Skibbe (Eintracht Frankfurt en ex-Galatasaray) en Frank Rijkaard (Galatasaray). FC Twente lijkt koste wat het kost een ware toptrainer in huis te willen halen. Michael Skibbe lijkt de favoriet te zijn, maar volgens de Turkse krant Milliyet, heeft FC Twente een officieel bod aan Frank Rijkaard uitgebracht. Rijkaard staat namelijk behoorlijk onder druk in Turkije bij topclub Galatasaray. Zijn baan lijkt nog nauwelijks houdbaar. Twee jaar geleden probeerde FC Twente tevergeefs Rijkaard te benaderen voor een avontuur in Twente, maar Rijkaards vrouw besliste toen dat Twente geen interessante optie was. Misschien dat het nu wel een optie is voor Frank Rijkaard, want FC Twente gaat komend seizoen rechtstreeks naar de Champions League.

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen