Rafael Márquez van Barcelona naar Galatasaray


marquez1

Rafael Márquez Álvarez speelt vanaf komend seizoen bij Galatasaray. De Mexicaanse verdediger komt over van FC Barcelona, als we de Spaanse media mogen geloven. Daarnaast betaalt Galatasaray nog een geldbedrag van 7.000.000 € aan de Spaanse kampioen. Daarover hebben beide clubs een akkoord bereikt, zo maakte de Spaanse media het bekend.


Wie is Rafael Marquez?

Rafael Márquez Álvarez (Zamora, 13 februari 1979) is een voetballer uit Mexico die voor FC Barcelona en het Mexicaans voetbalelftal speelt. Hij is van oorsprong een centrale verdediger, maar ook als defensieve middenvelder kan Márquez uitstekend uit de voeten. Bovendien is hij kopsterk en een vrijetrappen-specialist.Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen