Turkse clubs staan in de rij voor Huntelaar


huntelaar09

De aanvaller staat in de belangstelling van topclubs Galatasaray en Fenerbahce. De Turkse media beweerde vandaag dat beide clubs deze week rond de tafel gaan met het bestuur van Ac Milan. Het bestuur van Milan heeft vorige week de transfersom van Huntelaar bekend gemaakt. De transfersom bedraagt ruim 10 miljoen euro en na het WK kan het zelfs oplopen tot 15 miljoen euro. De centrumspits staat per seizoen 2009/10 onder contract bij AC Milan, waar hij voor vier jaar tekende. Afgelopen zomer vertrok hij nog naar Ac Milan, maar trainer Leonardo gunt hem de laatste tijd weinig speeltijd.


Toen de 26-jarige Hollander vertrok bij Real Madrid, toonde Galatasaray en Fenerbahce ook al belangstelling. Hij koos echter voor een transfer naar Italie. Tot nu toe speelde hij 23 competitiewedstrijden mee met Ac Milan en scoorde 7 keer. Sinds het elftal goed draait, zit hij op de bank.

 

Huntelaar gaat ook mee met het Nederlands elftal naar het WK.

 


Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen