Galatasaray bereikt 3-jarige akkoord met


harbuzi

Zowel het Turkse media als het Zweedse melden dat de transfer van Harbuzi dichterbij komt. 'Met de speler komt het wel goed, maar de clubs hebben nog geen akkoord. Het is dus nog even afwachten'aldus Haldun Ustunel.

 

Labinot Harbuzi (geboren op 4 april 1986) is een Zweeds voetballer van Kosovo - Albanese afkomst die momenteel uitkomt voor Gençlerbirliği.

 


Volgens de kranten verdedigt Harbuzi de komende drie seizoenen de kleuren van Galatasaray. De Zweedse international komt voor 1,1 miljoen over van Genclerbirligi. In Istanbul moet hij het middenveld versterken.

 


Harbuzi is al 1 jaar een vaste waarde bij Genclerbirlgi. Eerder kwam hij uit voor Feyenoord en Malmo in Zweden.

 


"Hij is een veelzijdige middenvelder, atletisch en met veel power", zegt trainer Frank Rijkaard.

 

 

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen