Galatasaray heeft oogje op Grygera


grygera

De Turkse media weet te melden dat Galatasaray interesse heeft in Zdenek Grygera van Juventus. De 30-jarige verdediger maakt momenteel veel indruk in de Italiaanse competitie en dat is al menig club opgevallen. Naast Galatasaray zou namelijk ook de Italiaanse clubs Parma en Genoa belangstelling hebben voor de Tsjechische voetballer.

 


Grygera zou door Galatasaray worden aangetrokken als de mogelijke opvolger van Sabri Sarioglu in het geval de Turkse verdediger mocht vertrekken uit Istanbul. De Tsjech zou zo'n 5 miljoen euro kosten.

 

 

Zdeněk Grygera (Přílepy, 14 mei 1980) is een Tsjechische voetballer. Hij speelt op dit moment bij Juventus aan de rechterkant centraal in de verdediging. Zo af en toe maakt hij ook zijn opwachting als rechts- of linksback.

 


Zdeněk Grygera kwam over in de zomer van 2003 van Sparta Praag naar AFC Ajax. Hij maakte een hele stroeve start bij Ajax en kon zich moeilijk vinden in het Ajax-systeem. Na een tijdje begon hij te wennen en verdedigde hij samen met Julien Escudé het centrum van Ajax nadat Escudé uiteindelijk werd gepasseerd raakte Grygera geblesseerd. Gelukkig vocht hij zich weer helemaal terug en kon hij aan het einde van het seizoen weer op een basisplek rekenen. Grygera is na het seizoen 2006-2007 transfervrij naar Juventus in Italië vertrokken.

 Grygera maakte op 15 augustus 2001 zijn debuut bij het Tsjechisch voetbalelftal. Hij is daar vaste basisspeler

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen