Livestream: Notre-Dame in Parijs staat in brand


notredame
De Notre-Dame in Parijs staat in brand.
Vlammen en rook komen uit het dak van de middeleeuwse kathedraal en het vuur blijft zich ogenschijnlijk uitbreiden. De spits van de kathedraal is ingestort. Gebouwen in de omgeving zijn ontruimd.
 
"Het hele geraamte staat in brand", zegt een woordvoerder van de Notre-Dame. Hij zegt dat het houten interieur van de kerk hoogstwaarschijnlijk niet meer te redden is. De hulpdiensten proberen de kunst die in de kathedraal is opgeslagen naar buiten te krijgen.
 
Volgens de politie zijn er voor zover bekend geen doden gevallen bij de brand. Of er mensen gewond zijn geraakt, is nog niet duidelijk.
 
Bron: Nos.nl 
Bekijk de onderstaande livestream beelden.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen