Zaakwaarnemer Volkan: 'Hij gaat nergens heen'

voolke
Fenerbahce doelman Volkan Demirel wordt vaak gelinkt met een vertrek. Zijn zaakwaarnemer Erdinc Sehit ontkracht alle geruchten over een mogelijk vertrek. De ervaren doelman blijft bij Fenerbahce.

De doelman wordt bekritiseerd wegens Gelijk werd er gespeculeerd over een spoedig vertrek uit Londen.
 
Volkan’svertegenwoordiger zegt echter dat de doelman vastberaden is zijn plek in de selectie terug te verdienen. "Hij dient zijn contract uit en wil niet weg", zegt Sehit in gesprek met Turkse pers. "Natuurlijk is Volkan niet blij als hij tegengoals krijgt, maar het hoort erbij. Het betekent niet meteen dat hij weg wil."
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 128
-: 0
R: 80
Level 2
+1

Volkan ga a.u.b. weg. Door jou ezel gedrag kunnen we nooit winnen. Ga weg misschien is het bos een plek voor jou.


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 179
-: 0
R: 317
Level 3
+2

Het is echt jammer hoe Volkan nu is geworden. Hij verdiend een beter einde
dan nu. Hoe langer hij blijft spelen, hoe erger het zal zijn.
Hij is simpelweg niet meer goed genoeg.
Natuurlijk wilt hij ook niet weg, maar het word tijd dat hij stopt met voetballen en een plaats neemt bij fenerbahce op een andere manier: keepertrainer of iets in het bestuur.+: 1164
-: 0
R: 1696
Level 5
+1

La bas git bu takimdan sayende Euroligimiz var demek zorunda kaliyorum, bit git amk cocugu ya, bide ceza verecek admin simdi, aq. Valla biktim la, kapali koseden gol yiyip duruyorsun.


+: 3
-: 0
R: 6
Nieuw

VAN mij mag volkan best blijven een goeie loyale keeper. Alleen jammer dat hij zijn vorm kwijt is ik had hem liever gezien met een goeie vorm dan die grappenmaker van een kameni. Als hij nog 2 jaar blijft is het genoeg maar die kameni mag weg van mij! Koop liever een Jeroen zoet man!


+: 215
-: 0
R: 671
Level 4

Als zou raola zijn waarnemer zijn dan nog zie ik hem niet vertrekken dat geld wat die daar verdient gaat hij nergens krijgen met zijn matige kwaliteiten , vond hem altijd al matig had zijn momenten af en toe, mentaal is hij amateuristisch ben ook blij dat die niet meer bij militakim zit


+: 3853
-: 0
R: 5311
Level 5

Volkan niye gitsin ya?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen