Wist je dat Kocaman van de tien nieuwe transfers meestal twee spelers opstelt!

akoces
De Turkse topclub Fenerbahce gaf afgelopen zomer meer dan 20 miljoen euro uit aan nieuwe transfers zoals: Valbuena, Neto, Mehmet Ekici, Kameni, Soldado, Isla, Vincent Janssen, Eljif Elmas, Nabil Dirar en Giuliano.
 
De spelers werden aangetrokken om meer kracht te geven aan de selectie van Fenerbahce, maar tot de verbazing van vele supporters maakt Fenerbahce-trainer Aykut Kocaman haast geen gebruik van de nieuwe transfers. De ervaren trainer stelt meestal van de tien nieuwe transfer 2 spelers op. De spelers die het meest speelminuten van hem krijgen zijn Giuliano en Dirar. Waarom Aykut Kocaman niet zoveel gebruikt maakt van de andere acht spelers is natuurlijk een vraag die de meeste stellen.
 
Van Janssen en Mehmet Ekici snappen we wel, want beide heren kampten met blessures. Maar geen gebruik maken van spelers als Valbuena Soldado, Neto en Elmas gaat voor minder concurrentie zorgen. Hoe denk jij hierover? Kan Kocaman wel met zijn spelersselectie omgaan? Ja of Nee?
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 90
-: 10
R: 265
Level 3

Ik stem op de nee
Echte toppers als valbuena en soldado laten banken voor en dat ook nog voor aatif en Fernando. Zonde.


+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Nee adam anca para veriyor bok oyunculara sonra suc onlarda, kameni sws domste transfer metdat geld kon je andere betere keeper hale soldado moest ie niet kope, janssen is gng valbuena kan goeie bale geven maar speelt ook bijna nooit, neto hadden we wel nodig en isla ook,ama adam oynatmiyor


+: 1231
-: 0
R: 2655
Level 5

Met de FFP heeft hij als nog 20 miljoen euro uitgegeven, maar nog steeds zeuren dat je onder toezicht van de Uefa staat.
En dat je selectie niet goed genoeg is, terwijl je zelf de selectie hebt samengesteld.

Zeg nou eerlijk, Ekici, Soldado, Valbuena, Neto en Kameni zijn toch allemaal beter dan: Topal, Fernandão, Aatif, Neustadter en Volkan.

Angut kocamal is en blijft een achterlijke vieze egoïst.+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Kameni beter dan volkan hahaha enigste wat kameni kan is ff niet kijken en een bal doorlaten en dan de schuld aan de team geven


+: 60
-: 0
R: 276
Level 3

Nee geef aykut gewoon een club als karabukspor laat hem doen wat die wil feneri resmen s*kiyo


+: 386
-: 0
R: 1291
Level 5

We weten niet wat de reden is dat deze mannen niet spelen. Stel ze trainen niet hard genoeg, ga je dan spelers opstellen op basis van naam of wils kracht tijdens trainingen?

Van buiten oordelen is makkelijk, maar Aykut werkt dagelijks met hun.

Persoonlijk denk ik dat Fener het geld niet goed heeft geinvesteerd. Te veel betaald voor spelers die te oud zijn. Elif Elmas, Guliano zijn de enige spelers die waar zijn voor het geld. Ekici is geen verkeerde transfer omdat hij turks is en gratis is.


+: 211
-: 0
R: 368
Level 3

Valbuena, soldado en isla zijn goeie spelers, maar passen niet in het "systeem" van aykut. Soldado is op alle vlakken beter dan Fernandao, net zoals valbuena die alles beter doet dan Aatif.
Isla was aanvankelijk goed, maar na zijn blessure en huidige vorm van sener, verdiend hij wel om te banken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen