Video: Volkan Demirel scheldt, provoceert en steekt zijn tegenstander de gek aan!

volkand2
De 36 jarige doelman Volkan Demirel gedraagd zich nog altijd als een klein kind op het veld.
Althans, dat zegt sportcommentator Mehmet Demirkol op NTVSPOR. “Hij is al zo oud, hij hoeft maar 2 dingen te doen op het veld: 1. Te keepen 2. Niet schelden.”
 
Bekijk hieronder de beelden, waarbij Volkan Demirel de scheidsrechter uitscheld, provoceert en zijn tegenstander provoceert.
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (24) 


+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6
+3

Walgelijke speler, gatverdamme. Echt, een van de weinige, nee hij is de enige, speler die ik in Turkije niks gun. Om het duidelijker te maken, de blessures van Pektemek, Ekici en al van altijd bij elkaar, mag deze Ayi voelen :-)


+: 131
-: 0
R: 446
Level 3
+1

Hij is ook zo tering lelijk.


+: 3911
-: 0
R: 6647
Level 5

Echt een vieze speler bah. Een dier heeft meer respect dan deze gek.+: 83638
-: 0
R: 150118
Expert
+6

Ten eerste! Schelden? Ik zie hem niet schelden het is meer mopperen en kom op jullie hebben allemaal wel op het veld gestaan en het is menselijk dat je moppert, in jezelf praat of begint te vloeken! In de premier League zeggen spelers zo vaak fuck off tijdens het spel! In europa is er geen systeem waarbij je een voetballer op (schelden)beeld en een straf kan geven! Dat is alleen in Turkije! Dus het hele systeem is al fout en moet per direct ongedaan worden. Op een veld schelden zoveel spelers, welke speler wil je in de gaten houden? Schelden moet kunnen, maar rechtstreeks lopen op een arbiter en hem de volle laag geven en schelden zoals Caner Erkin is heel wat anders! Laatste video...Volkan mag toch richting zijn supporters gaan en het doelpunt vieren? Hoezo uitdagen?


+: 1206
-: 0
R: 1785
Level 5
+5

Mooi antwoord. Volkan en azindan Liverpooldan 8 gol yemedi.


+: 3911
-: 0
R: 6647
Level 5

Yok ayi volkan vardardan goller yedi. Cok gurur verici birsey degilmi.


+: 62
-: 0
R: 181
Level 3

Hayatinizda liverpoola karsi oynadiginizi hatirliyor musun acaba?


+: 8168
-: 20
R: 7214
Level 5
+3

@Era

Alsof Liverpool wat voorstelt :facpal:


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Maakt niks uit op welke manier je scheldt, Caner is bestraft op basis van tv-beelden. En nog met terugwerkende kracht, wat eigenlijk helemaal niet mag. De bond heeft hier zelf voor gezorgd door Caner te bestraffen, dus dan moeten ze Volkan, en Emre vorige week, ook bestraffen. Simpel. En het is overduidelijk dat Volkan hier scheldt, kom op zeg.


+: 1
-: 0
R: 4
Nieuw
+1

Sokakta gorsem girerim buna...


+: 8168
-: 20
R: 7214
Level 5
+2

Hahahahahahahah ahahah senin boyun sadece Volkanin sag bacagi kadar.


+: 2014
-: 0
R: 6261
Level 5
+1

Was dit niet de gast die de Turkse nationale elftal tijdens een wedstrijd verliet omdat 2 achterlijke mongolen zijn familie uitschold? Terwijl deze ayi bijna elke wedstrijd iemand uitscheld? Nu heeft die tegen de grensrechter A Q gezegd! Lan heeft deze grensrechter geen familie en dat is waarom niemand deze ayi mag.

1 week nadat ze caner een 4 (+2) wedstrijd schorsing gaf via de videobeelden had hij ook uitgescholden, maar raad eens is hij daarvoor geschorst? Nope want de TFF zijn mietjes en ayi is hun golden boy. Als je me vraagt om de TFF te beschrijven dan zeg ik ayi en moet ik er niet verder ingaan.

En het ergste is dat hij zelf toegeeft dat hij heeft uitgescholden door te zeggen dat iedereen wel eens scheld in hun auto enz. , dan vragen ze of hij tegen de ref zich wilt verontschuldige n en zegt hij ik heb niks gedaan om mijn excuses aan te bieden......


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4
+1

oc hareketleri oclar icin normaldir


+: 8168
-: 20
R: 7214
Level 5
+3

Deze topicmaker is gewoon een butthurt, hij scheld niet eens.

Volkan Demirel adam gibi adam!


+: 2631
-: 0
R: 2069
Level 5
+3

Ben benieuwd waar de beheerder ziet waar Volkan "scheld".


+: 6160
-: 60
R: 9852
Level 5

De manier waarop tussen caner en volkan is totaal anders.. caner zei het van 1 meter afstand in zn gezicht.


+: 3911
-: 0
R: 6647
Level 5
+1

Messi10 jij bent ook een oetlul he. Dus op afstand schelden mag? :facpal:


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4
+1

@Messi10

Ik vind dat het van afstand ook niet mag. Aangezien jij er geen moeite mee hebt. Hier bij deze:

Ben senin ta ...............


+: 437
-: 0
R: 788
Level 4
+3

Volkan Demirel scheldt, provoceert en steekt zijn tegenstander de gek aan? knker aub op wat is dit voor onzin iedereen scheld op het veld maar niet iedereen doet het zoals Caner de [****] mongool zo duidelijk in het gezicht van de grensrechter
ohja en basaksehir 0-2 fenerbahce word maar lekker boos (maker van deze topic)
:by: :by: :by: :by:


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4
+1

gs supporters zeggen dat de topic maker gs haat
fb supporters zeggen dat de topic maker fb haat
bjk supporters zeggen dat de topic maker bjk haat

ulan topic maker, ben je voor trabzon?


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Ze voeren een nieuwe regel in waarna ze Caner bestraffen. Nergens ter wereld is dat mogelijk want met terugwerkende kracht bestraffen is overal verboden, uitzonderingen daar gelaten. Bestraffen op basis van beelden is mogelijk na die nieuwe regel, maar tot nu toe hebben ze het geen enkele keer toegepast, terwijl er zo vaak gescholden is door spelers en het vaststaat op beelden. Aq kuralini niye uydurdunuz ozaman aq [****]? Alleen om Caner te kunnen bestraffen? O[****] sizi. Bizim yönetimde hic sesini cikarmasin.


+: 184
-: 0
R: 168
Level 3

Besiktaslilar jullie mogen zeuren wat jullie willen, maar dit is niet zo erg als wat Caner heeft gedaan, dit kan je in mijn boek niet bestraffen.

Hij provoceert wel, maar dat zijn we wel gewend van hem, en dat is niet strafbaar wat hij doet, in sommige gevallen een gele kaart, maar hier niet.


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Provoceert? Hij scheldt de grensrechter uit, dat is wat anders dan provoceren.


+: 46
-: 0
R: 224
Level 3

Niets mis mee boyle seyler ozledik sahalarda hep ciddiyet oyunun zevki kalmaz, birak sevinsin ayi volkan. Ayrica kufurden sayilmaZ trafikte hamina koyim kim demediki hayatta mesala wat niet eens persoonlijk is bedoeld tegen een persoon. Daha cok yaptigi eyleme hamina goyyim diyorsun direk adama degil. Konu volkan gibi oyuncular olunca tabi herkese ekmek malzeme cikiyor. Asla canerinkiyle kiyaslanmaz caneri tutmasalar hakemin kolunu söküp götttüne sokacakti.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen