VIDEO: Emre Belözoğlu in tranen na goal tegen Fenerbahçe

amud
Emre was na zijn belangrijke goal in de bekerfinale tegen Fenerbahce even zijn emoties niet de baas.
De ex-middenvelder van Fener was in tranen nadat hij zijn ploeg op de belangrijke 0-1 had gebracht. Hij vierde zijn doelpunt niet omdat hij jaren voor Fenerbahce heeft gevoetbald. (Bron Foto: ATV )
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Adam gibi adam


+: 756
-: 0
R: 1543
Level 5
+1

Wat een zwakke speler zeg.. wat moeten zijn medespelers wel niet denken? Je kunt ook gewoon een doelpunt scoren en je emoties in bedwang houden of gewoon keihard juichen.. liever dat dan (bijna) janken omdat je tegen een oude werkgever hebt gescoord..


+: 1275
-: 0
R: 1908
Level 5
+2

La bi sus minik yavru, Arda zou ook niet juichen als hij zou scoren tegen yavrubom.+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

je weet wel toch dat hij een ex speler van galatasaray is toch,
ik zie hem niet janken als hij tegen zijn meerdere scoort of wint,
dat hij in een kleine club zit jankt hij maar/


+: 39
-: 0
R: 59
Level 2

Je weet toch wel dat hij gwn fenerli is gonlunden sinds klein. Bence adam hic bir terslik yapmadi hatta cok harika mac oynadi

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen