Van Persie wil blijven: “Tegen een veel lager salaris”

persie
Robin van Persie, de sterspeler van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik kwam hier om opnieuw te beginnen. Alleen is dat jammer genoeg niet gegaan zoals ik hoopte. Dit seizoen kijk ik er anders naar. Ik ben serieus geblesseerd, maar ik wil niet herinnerd worden als iemand die geld krijgt in Turkije en het niet verdient. Ik wil graag mijn schuld aflossen. Ik ben daarom bereid mijn contract bij de club te verlengen tegen een veel lager salaris.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 8
-: 0
R: 41
Level 1

Wow 3k per week :o nee maar even serieus. Kan iemand deze man uit zijn lijden verlossen en ergens verweg naar China sturen? Alhoewel mijn hart bij de beste club van Turkije,Galatas aray :gs: toebehoord. had ik toch hoge verwachtingen voor RVP bij fener :kitty: Dromen zijn gelukkig niet altijd waar. “Zo lang de bal maar rond is” :klp:


+: 46
-: 0
R: 224
Level 3

Kamuoyu ve medya 3 yildir geldiginden beri yedi bi adami, muhtemelen etkilende sokakta fln kufur yediki wil hij het goedmaken, 250k perr jaar alacaksa soyle necipten az alirsa kalsin bence


+: 2014
-: 0
R: 6261
Level 5

Van persie be like voor een lagere salaris: ik geef mijn 5,5 miljoen per jaar op voor 4,5 miljoen :P+: 691
-: 0
R: 1373
Level 5

Zo klinkt het niet alsof hij 'een schuld wil aflossen', maar juist zijn pensioen wilt verlengen in Turkije, waarbij hij relatief gezien minder zou ontvangen.. het beleid van fb is zo achterbaks, dat zij in dat 'truukje' zou kunnen gaan geloven..


+: 259
-: 20
R: 780
Level 4

Wij hebben Emenike voor dezelfde prijs als podolski verkocht. Besef nu even hoe slecht jouw eigen beleid is.


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 691
-: 0
R: 1373
Level 5

Negeer die jongen joh.. hij is niet serieus te nemen.. zijn nickname en de club die hij support zeggen genoeg..

:D


+: 259
-: 20
R: 780
Level 4

Metinoktay jij bent echt dom. Podolski die een goed seizoen draaide hebben jullie voor 2.6 verkocht. Emenike die 4 goals heeft gescoord voor 2.5. Dankzij emenike hebben wij een kampioenschap binnen gehaad en superkupa. Jullie hebben alleen ziraat en super kupa. Als bjklilar begonnen over ons beleid dan geef ik ze een beetje gelijk, maar gslilar mogen niet beginnen als zij na 1 seizoen al gelijkoprotprem iw betalen voor een speler met 3.5m salaris

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen