Vagner Love in vizier van Fenerbahçe

vagnerlove
Vagner Love doet het uitstekend bij Alanyaspor en dit zorgt ervoor dat hij op de radar komt van Turkse topclubs. Ayhan Yeşilbaş, de zaakwaarnemer van Love heeft de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben eerder met Besiktas en Galatasaray gesproken. Toen was hij niet zo in topvorm. Ik heb toen met Hamza Hamzaoglu gesproken en met een bestuurslid van Besiktas. Hamza zei toen dat ze opzoek waren naar een andere type aanvaller. Voordat ik naar Monaco ging was hij transfervrij. Fenerbahçe wou Vagner Love heel graag toen hij nog bij CSKA Moskou speelde. Toen ging hij naar China en wist hij in 20 wedstrijden 26 goals te scoren. Ik heb toen met Gökhan Keskin van Besiktas gesproken, maar hij vond hem toen niet goed genoeg. Veel clubs willen hem nu voor veel geld overnemen van Alanyaspor. Fenerbahçe heeft oa. een verregaande interesse. Ik denk dat ze hem in de winterstop zullen halen. Trabzonspor heeft ook een verregaande interesse.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 341
-: 0
R: 519
Level 4

Wij hadden inderdaad interesse in hem toen hij nog bij CSKA speelde. Wat een top speler was het toen al. Samen met Jo. Wij hadden een akkoord bereikt met CSKA en met de speler zelf. Alleen ging Vagner love toen uit en liet hij zijn billen zien aan de paperazzi. Toen heeft Aziz gezegd zulke spelers passen niet bij onze club en heeft toen de deal afgeblazen.


+: 128
-: 0
R: 463
Level 3

Als fenerbahce dit doet kunnen ze 1 v/d grootste fouten maken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen