Uitblinker Soldado boos op Kocaman na wissel

akutse
Roberto Soldao snapte zaterdagavond helemaal niets van zijn wissel in de 69ste minuut van het duel met Sivasspor (1-2).
De spits van Fenerbahce liet dat ook duidelijk blijken aan trainer Aykut Kocaman.
 
Soldado was met bijna een doelpunt en een assist op dreef tegen Sivasspor en speelde misschien wel zijn beste wedstrijd ooit voor Fenerbahce. Toen in de 69ste minuut het bord met zijn rugnummer werd getoond, nam de Spanjaard dan ook geen moeite om zijn onvrede duidelijk te maken. 'Ja, ik was boos. Je wil de hele wedstrijd spelen als je goed speelt. Daarom was ik een beetje boos, al draait het natuurlijk om het resultaat. En de trainer maakt de beslissingen. Later begreep ik de trainer wel want ik stond op scherp met een gele kaart en hij wou mij er graag bij hebben tegen Besiktas in de Turkse beker.'
 
Kocaman was zich van geen kwaad bewust en reageerde na afloop juist vol lof over het optreden van zijn spits. 'Dit was een van de beste wedstrijd die hij ooit voor Fener heeft gespeeld.' 'Soldado was briljant en speelde heel goed. Ik moest hem wisselen want heb hem nodig tegen Besiktas,” aldus Kocaman.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 4269
-: 0
R: 5971
Level 5

Adama uzuluyom, her hafta gol atiyo amk Aykut bi bikmadi.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Nou ik vondt dit opzich een goeie keuze, als die geel te pakken had wat moest fener dan doen? Met opa fernandao spelen????


+: 1141
-: 0
R: 2375
Level 5

@Feridun
Als je bij Fener scoort en goed speelt mag je de bank verwachten. Verdedig en ren als een paard en je begint in eerste 11. Aykut filosofie aq.
@Alikoc1997 Janssen is terug.+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Oke janssen is terug maar wie zegt dat aykut m opstelt, we hebben nog maar 5superlig maclar en 1kupa maci&als we doorgaan dan2. Adam resmen sezonu sonuna gelmis maar mijn gevoel zegt alsnog dat aykut janssen niet laat spelen want vandaag liet ie m ook niet invallen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen