Trainer Alanyaspor: “Wij gaan met 3 aanvallers spelen tegen Fenerbahçe”

safetsusic
Safet Susic, de trainer van Alanyaspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben blij dat wij van Konyaspor hebben gewonnen zonder tegendoelpunten te krijgen. Dit is heel belangrijk voor ons. Deze week gaan wij tegen een sterke club spelen. Ze zijn het seizoen wel slecht begonnen, maar het blijft een gevaarlijke tegenstander. Afgelopen seizoen stonden wij 2-0 voor, maar hebben wij 3-2 verloren. Het wordt een moeilijke wedstrijd. Wij gaan gewoon ons spel spelen. Wij gaan met 3 aanvallers spelen tegen Fenerbahçe. Het zal een leuke wedstrijd worden waarbij er veel doelpunten gescoord gaan worden.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 1571
-: 0
R: 3071
Level 5
+1

Adam resmen dalga geçiyor. Bende geçerdim. Bi aralar anca Fatih Terim yapardi. Şimdi de herkez Aykutun korkak olduğunu oğrendi.


+: 8172
-: 20
R: 7220
Level 5

En Ersun Yanal met Sow Webo en Kuyt


+: 2985
-: 0
R: 3193
Level 5

Off: hebben we eindelijk een nummer 10 gehaald, wilt Aykut Giuliano op de vleugels laten spelen. :facpal:

Bron: beIN+: 2680
-: 0
R: 3288
Level 5

Dat doen ze wel vaker in Turkije, zie Sneijder op links, Calhanoglu op rechts (AC Milan op links), Yunus Malli op rechts, Alper op rechts en ga zo maar door. Niks verkeert mee, op papier spelen ze misschien zo, maar in werkelijkheid lopen ze uiteindelijk toch naar het centrum. Met de juiste dribbel skills en techniek hoef je niet eens zoveel snelheid te hebben om op de flanken te spelen, zeker nummer 10's niet. Mata speelt ook soms op rechts en het is een nummer 10 en hij doet het zeker niet verkeerd. Militaryan speelt daar ook, Willian ook en zo kan ik nog wel doorgaan. Giuliano op rechtsbuiten en Dirar als rechtsback zou ook een goeie zijn.


+: 1876
-: 0
R: 4356
Level 5
+1

Militartan, utanmasan militair diyecen.


+: 129
-: 0
R: 199
Level 3

Hahahaha ulan Alanya bunlar bile dassak geciyo febele :D :D
Febe gaat pakkie krijgen :jip:


+: 7
-: 0
R: 19
Level 1

Ister 11 adamla saldirin hakem maci Feneri verirse sasmayin.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen