Sunderland weigert spelersruil Lens

alinss
De onderhandelingen tussen Sunderland en Fenerbahce over een transfer van Jeremain Lens zitten muurvast. Fenerbahce zegt naar 'alternatieven' te gaan zoeken.

Sunderland vraagt negen miljoen euro voor de aanvaller, die nog tot medio 2017 onder contract staat bij Fenerbahce. De Turkse topclub lijkt vooralsnog niet het geld te hebben om de geboren Nederlandse aanvaller aan te trekken.
 
Volgens Sporx hoopt Fenerbahce Lens te kunnen halen met een spelersruil, maar daaraan wil Sunderland niet mee werken. 'Fenerbahce heeft wat spelers in de aanbieding gedaan, maar daar hebben wij geen interesse in', legt technisch directeur van Sunderland uit.
 
Fenerbahce poogde Van der Wiel en Emenike in de transfer te betrekken, aldus Sporx.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 105
-: 0
R: 378
Level 3

Inshallah blijft Lens gewoon bij fener voetballen deze speler is gewoon heel goed is snel,goeie passen,kan goed de bal verdedigen etc etc


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Lens heeft zich weer in de kijker gespeeld en is na een lange tijd weer opgeroepen voor Oranje. Heel logisch dat Sunderland nee zegt tegen twee probleemgevalle n.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Ik had niet verwacht dat Lens het zo goed zou doen.. Fener zal moeten betalen als ze hem willen behouden, met die kapotte spelers ruilen moeten ze niet aankomen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen