Ozan Tufan mag vanaf volgende week weer meetrainen

ozzur
Ozan Tufan mag vanaf volgende week weer op het trainingsveld van Fenerbahce verschijnen. 

De middenvelder mocht al weken niet meetrainen, omdat hij uit de selectie werd gezet door Aykut Kocaman. Een transfer naar Engeland ketste op het laatste moment af en het bestuur dwong Fenerbahce trainer Kocaman om hem weer een kans te geven. Het bestuur wil Tufan in de zomer voor een goed bedrag verkopen, maar daarvoor moet hij meer speelminuten krijgen. Verwacht wordt dat Ozan Tufan volgende week zich gaat aansluiten aan de selectie.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1528
-: 0
R: 3023
Level 5

Ik snap Aykuts strategie weer. Ozan zo lang mogelijk niet laten spelen zodat hij een bolle wordt.

Aykut works in mysterious ways


+: 388
-: 0
R: 551
Level 4

Ozan het is heel simpel voor jou, als je een kans krijgt dan moet je gewoon lopen zn blijven lopen. Vergeet voetballen. Als je 90 min loopt als een zot dan ben je terug goed gezien bij aykut kocaman...


+: 1019
-: 0
R: 2103
Level 5

KK bolle, niemand wilde hem kopen dus geen andere optie: vergeven.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen