Officieel: Fenerbahçe neemt Giuliano met transfersom over van Zenit

giulianoofficieel
Fenerbahçe heeft aan de KAP aandelenmarkt gemeld dat ze de transfersom van Giuliano over hebben genomen van Zenit. De 27 jarige speler heeft een 4 jarig contract getekend.

GIULIANO VICTOR DE PAULA FENERBAHÇE’DE
 
Kulübümüz, daha önce kiralık olarak kadromuza katılması için görüşmelere başlanan orta saha oyuncusu Giuliano Victor De Paula  ve kulübü Zenit ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun bonservisiyle kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır.
 
Bu bağlamda 27 yaşındaki orta saha ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
 
Brezilyalı futbolcu Giuliano Victor De Paula ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz.
 
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1051
-: 0
R: 2219
Level 5
+1

We hebben hem overgenomen voor 7m, dat is echt een goede prijs.
Ik vraag me af wat hij zal verdienen.
Nu nog 2 transfers:
- Gustavo Gomez
- ?


+: 24
-: 0
R: 56
Level 2
+1

Yehees endlijk


+: 1289
-: 0
R: 1526
Level 5
+2

Voor deze transfer heb ik respect voor fb. Is 27j en uitstekende statistieken vorig jaar. Is gewoon een topaankoop. Hopelijk pakt hij ook goed uit.+: 3013
-: 0
R: 4805
Level 5

Trabzonspor FIFA'ya gidicekmis.
Sozlesme varmis, Calhanoglu part II?


+: 2033
-: 0
R: 4723
Level 5

fener zou hem huren voor 1miljoen en derest van zijn budget investeren in andere spelers maar nu zijn ze direct 7 miljoen kwijt, dat betekent dus dat de transferplannin g word veranderd. Normaal gesproken had fb nog extra 6 miljoen om uit te geven nu is dat ook weg.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen