Mehmet Ekici onderweg naar Fenerbahçe

mehmetekici
Muharrem Usta, de voorzitter van Trabzonspor heeft onlangs op CNN Türk de onderstaande uitspraken gedaan.
“De wegen tussen Mehmet Ekici en Trabzonspor zijn officieel gescheiden. Ik weet heel goed wat hij nu gaat doen, want hij had al in de winter met zijn nieuwe club een contract getekend. Ik wens hem het beste. Hij heeft hiervoor gekozen. Wij hadden nog grote plannen met hem, maar hij heeft zijn eigen weg gekozen.”
 
Mehmet Ekici heeft in de winterstop al een contract getekend bij Fenerbahçe. Hij komt transfervrij over van Trabzonspor.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1231
-: 0
R: 2655
Level 5

Hij kan nu alvast met de trainingen mee doen, als het mag dan. Ekici kan ook als CM spelen, en ik heb echt geen zin in een Topal-Souza duo. Dus nog een middenvelder kan geen kwaad.


+: 1051
-: 0
R: 2219
Level 5

Ik hoop dat we Taison en Ben Arfa kunnen halen.
Volkan
nieuwe RB - Kjaer - Skrtel - nieuwe LB
Topal - Ekici
Lens - Arfa - Taison
Nieuwe spits.


+: 269
-: 10
R: 296
Level 3

Hij is ook nog is 10kg aangekomen sinds hij uit de selectie is gezet..+: 1094
-: 0
R: 3392
Level 5

Hahaha deze Ekici had al moeite om in de basis te spelen bij Trabzon, na een halfg jaar tribune zal hij bij Fener ook niet verder komen dan de bank..


+: 1051
-: 0
R: 2219
Level 5
+2

Daarom waren jullie jullie kont aan het scheuren om hem naar BJK te halen zeker, mal.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen