Malatyaspor akkoord met Chahechouhe: ''Wachten op antwoord van zijn club''

amat
Aatif Chahechouhe lijkt de nieuwste aanwinst van Malatyaspor te gaan worden. Alleen een akkoord met zijn huidige werkgever Fenerbahce lijkt een overgang nog in de weg te staan. 

"Met Chahechouhe hebben we overeenstemming bereikt, maar we wachten nog op het antwoord van zijn club", zo verduidelijkt Malatyaspor woordvoerder in gesprek met Haberturk over de mogelijke komst van de aanvaller.  
 
Diverse Turkse kranten meldden vorige week al dat er een overeenkomst lag tussen beide clubs, maar die informatie lijkt dus nog iets te voorbarig. Malatyaspor hoopt de talentvolle vleugelaanvaller te huren met een optie tot koop, maar vermoedelijk wordt er nog gesteggeld over de hoogte van het bedrag.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 350
-: 0
R: 527
Level 4
MSB

Malatyaspor'um

Marokannenfestijn hier

:tr:


+: 113
-: 0
R: 162
Level 3

Marokkanen passen goed bij Kofikspor :P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen