Maandag grote dag voor Talisca en Giuliano

aefeyt
Vijftien spelers van de Braziliaanse nationale ploeg zijn nu al zeker van hun plaats in de selectie voor het WK voetbal.
Hoewel dat pas halfweg juni plaatsvindt, gaf bondscoach Tite toch al weken terug zekerheid aan zijn belangrijkste spelers. 
 
“Spelers die wekelijks spelen en zich al meerdere keren bewezen hebben, hoeven zich geen zorgen te maken”, vertelde de bondscoach van de Seleção aan UOL Esporte. Neymar en co. kunnen dus met een gerust gemoed het seizoen afwerken.
 
De Braziliaanse coach maakt maandag de definitieve selectie bekend en dan horen we of Talisca en Giuliano wel of niet meegaan naar Rusland(WK2018)
 
Selectie van 15 spelers(defi)
Doelman: Alisson
Verdedigers: Dani Alves, Marquinhos, Miranda, Marcelo, Thiago Silva
Middenvelders: Casemiro, Renato Augusto, Paulinho, Coutinho, Fernandinho, Willian, Firmino
Aanvallers: Neymar, Gabriel Jesus
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 621
-: 0
R: 1669
Level 5

Adamlarda bi kadro var ki tering man dan zou je denken als Talisca geselecteerd word komt die geen eens aan spelen toe de andere spelers zijn sterker slimmer en eerlijk is eerlijk beter


+: 1094
-: 0
R: 3392
Level 5

Als Talisca wordt geselecteerd moet Besiktas die 20 mil zeker gaan betalen want dan is zijn marktwaarde het dubbele

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen