Kocaman wil Lens vervangen met Emre Mor

amilo
Emre Mor is momenteel speler van Dortmund. Daar kan echter snel verandering in komen.

Fenerbahce heeft vandaag namelijk een voorstel neergelegd bij het management van de Turkse aanvaller. Emre Mor wil weer aan voetballen toekomen. Dat lukt momenteel niet bij Dortmund wegens concurrentie.
 
Eerder meldde NTVSpor dat Fenerbahce manager Hasan Cetinkaya en de manager van Emre Mor een gesprek hadden gevoerd tijdens de interlandwedstrijd tussen Turkije en Azerbeidzjan(jong). Hasan Cetinkaya en Muzzi Ozcan hadden samen de wedstrijd gevolgd. De manager van Fenerbahce heeft een officieel huurbod neergelegd van 1 jaar bij Muzzi Ozcan.
 
Aykut Kocaman heeft de opdracht gegeven om Lens niet kopen voor acht miljoen euro. De nieuwe trainer ziet Emre Mor als vervanger voor Lens.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1286
-: 0
R: 1920
Level 5
+1

Dortmund laat Mor nooit gaan.


+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Sjonge jonge we hebben lens volgend jaar echt nodig man mor gaat btw echt niet komen naar fener


+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Als we lens niet gaan kopen gaan we hem missen net als Nani ik vind het echt jammer dat hij hoogstwaarschij nlijk niet gaat blijven Fener+: 249
-: 0
R: 640
Level 4

Heb er geen vertrouwen meer in, afgelopen seizoen hadden we al een slechte team. Met de selectie die we hebben. Ik verwacht voor volgend jaar ook geen top positie. De 10 nieuwe transfer die hoop moeten bieden moeten eerst op elkaar ingespeeld raken (duurt sowieso 1 seizoen).
AZIZ :rodekaart:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen