Kocaman: "Van Persie gaat vertrekken"

aakut
Fenerbahçe-trainer Aykut Kocaman maakte vandaag vanuit Antalya duidelijk dat Van Persie niet meer in zijn plannen komt. Naast Van Persie is er ook geen plek voor Ozan Tufan in zijn team.

“Een gesprek met Robin Van Persie voor beide partijen zal niets opleveren. Het zat er al langzaam aan te komen en hij gaat vertrekken. Dit moest gewoon gebeuren. Van Ozan Tufan heb ik ook geen verwachtingen. Ik heb met het bestuur een gesprek gehad over hem en hij moet zijn carrière ergens anders voortzetten,” aldus Fenerbahce trainer Aykut Kocaman vandaag vanuit kamp-Antalya.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1
+1

Buiten de derby's en een paar bekerwedstrijde n heb ik Robin van Persie nooit goed gevonden. Dit komt misschien dan wel door Vitor, het delict, waardoor hij lang niet heeft gespeeld, maar Van Persie mocht wel iets meer inzet tonen. Ik wil hem bedanken voor die super derby tegen Besiktas, waar hij het een hel heeft gemaakt voor de Besiktas supporters en Ozyakup.

Ozan is al sinds dag 1 een vetzak in mijn ogen. Ik verwachtte al geen reet van hem.


+: 237
-: 0
R: 378
Level 3

Ik had wel nog verwachtingen van Ozan.
Bij Bursa was hij echt wel een goede speler, maar zijn mentaliteit en het feit dat hij in het eerste jaar op de 10 stond, heeft hem verpest.

Ja, ze zeggen al maanden dat hij weggaat, maar de vraag is wanneer.


+: 394
-: 0
R: 729
Level 4

Dat je hem bedankt voor die wedstrijd tegen Besiktas... Uit eindelijk hebben jullie er niks aan gehad want Fenerbahce heeft het seizoen beëindigd zonder een prijs.. Van topscorer Premier League naar bedanken omdat hij het een hel heeft gemaakt voor de fans van BJK en Oguzhan..+: 51
-: 0
R: 250
Level 3

Bosver renktasim insanlar bjkye yamukluk yapilmasindan haz aliyorsa , bosver


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1

Ik praat ook niet over de 6 jaartjes zonder prijs en altijd op derde plaats eindigen. Het maakt niet uit of je een prijs wint of niet, die wedstrijd was gewoon fantastisch. Besiktas had daarnaast nog geen wedstrijd verloren in het 'Vodafone Park/Arena'.

Een club uit de Premier League heeft andere doelen dan een club uit Turkije. Je weet dat in Turkije het al een prestatie is, als je al je derby's wint, want daar gaat het uiteindelijk om. De grootst zijn van de competitie is natuurlijk wel belangenrijker, maar winnen van je rivaal en dat op zijn wijze is toch wel fantastisch om te zien (= het heeft jou blijkbaar ook geraakt).


+: 51
-: 0
R: 250
Level 3

Fener yensin ookal in een onverslagen vodafone vindt ik acceptabel, maar hoe van pursie zich ging gedragen vindt ik niet acceptabel, als jij dat acceptabel vindt, dan heb ik niet veel te zeggen, dolayisiyla onun rencide eden hareketlerinden haz aldiysan , tsja..


+: 51
-: 0
R: 250
Level 3

Ekleyim, gecen sezon zar zor 1 1 yapip buna sampiyon olmuscasina hunharca sevinen bir fener görduk, dus zo abnormaal vindt ik het eigenlijk niet dat jij een stijve kreeg na die van persie o.c.luk bewegingen :)


+: 8400
-: 20
R: 7352
Level 5

Hoofdschuldige is ex-sportief directeur Giuliano Terraneo die helemaal niks verklapte over zijn terugkomende blessure.

Misschien hadden we hem dan helemaal niet gehaald.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen