“Kampioenschap? Dat hangt af wat de andere clubs gaan doen”

kocaman
Aykut Kocaman, de trainer van Fenerbahçe heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Sivasspor de onderstaande uitspraken gedaan.

“Wij hadden geen andere keuze dan om te winnen. Puntenverschil is behoorlijk verkleind. Ik weet niet hoeveel punten voldoende zullen zijn om kampioen te worden. Sivasspor is een goed georganiseerde ploeg. Ze hebben van alle de drie clubs boven ons gewonnen. Ik ben blij dat wij hebben gewonnen. Dat wij kampioen gaan worden, hangt af wat de andere clubs gaan doen. In de Turkse beker hebben wij wel een voordeel. Maar wij spelen tegen een hele sterke ploeg.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 10391
-: 0
R: 9908
Level 5

Soms vraag me ik af waarom ik geboren ben, waarom ik op deze planeet leef. Dit zeg ik omdat sommige cakma fenerliler hastag Seninyanindayiz angutkocamal... Ben bugun her turlu beddua ettim bu serefsize karsi bide ovuyorlar bu herifi.. Ben nediyim..


+: 513
-: 0
R: 897
Level 4

goed bezig blijf maar beddua doen op mensen khanker mongool

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen