Janssen: "De beleving bij de Turken is niet normaal"

avince
Vincent Janssen wil nog niet bekendmaken of hij volgend seizoen ook nog voor Fenerbahçe speelt. De spits wordt gehuurd van Tottenham Hotspur.

De Nederlander is gelukkig in Istanbul. "We zullen zien wat er na dit seizoen gebeurt", vertelt Janssen in gesprek met A Spor. "Voor mij is het nu belangrijk om een goed seizoen te draaien bij Fenerbahçe. Dat is op dit moment mijn enige focus. Later kunnen we kijken naar de toekomst."
 
“Ik kan het nog steeds niet vergeten. Overal stonden mensen. Heel bijzonder. Dat zoveel mensen binnen een uur de moeite namen om speciaal voor mij naar het vliegveld te komen.
 
“Zo'n ontvangst voelt geweldig. Fantastisch voor je ego natuurlijk. En ik moet eerlijk zeggen: dat kon ik goed gebruiken na zo’n seizoen bij Tottenham. De beleving bij de Turken is sowieso niet normaal. Dat merk je aan alles. Ik ben nu op zoek naar een woning want ik leef tijdelijk in een hotel. Toen ik de deur uitstapte, stonden meteen overal mensen om me heen. Ik kan niet zomaar over straat lopen in Istanbul.”
 
“Ik ben gelukkig in Istanbul en ga me focussen op mijn team,” aldus Janssen.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 376
-: 0
R: 1660
Level 5
+1

Buda ne, her Fenerbahce oyuncunun interview staan ze Fifa op ps4 te spelen, boyle mi antreman yapiyorlar. :D

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen