Giuliano weer op dreef met 12e treffer van het seizoen

agmemse
Giuliano heeft Fenerbahce met drie doelpunten aan een belangrijke overwinning geholpen in de competitiewedstrijd tegen Malatyaspor:0-2.
 
De Braziliaan zorgde in de slotfase met een prachtige kopbal voor de eindstand 0-2.
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Bu gidişle Van Porşieyu geçebilir


+: 1094
-: 0
R: 3392
Level 5

Talisca is 2 klassen beter..

Talisca milli takima cagrildi


+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Talisca is iemand om te schrikken als hij schiet zijn kans om te scoore s altijd hoog tijdens cupa altima siciyordum toen hij elke x schoot ama volkan wist t net nog tegentehouden+: 23
-: 0
R: 122
Level 3
+1

Talisca brengt veel meer gevaar, hij kan alles wat guiliano kan. Misschien zelfs beter. Is lang waardoor hij veel luchtduels kan winnen. En hij heeft een vernietigende schot in zijn benen.

Die Fanpaginas van Fenerbahce maken mij echt helemaal gek. Gaan ze guiliano vergelijken met Alex... :facpal:


+: 21
-: 0
R: 133
Level 3
+1

Ja vallah als hij echt net als alex was dan scoorde elke mac ama yok, enigste wat ie kan is beetje dribbele en pase alex de herboku vardi amq


+: 23
-: 0
R: 122
Level 3

Alex maakte het spel. Gaf assists, maakte goals. Topa dokunusu bile bi baskaydi Alexin. Wat een baas was dat.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen