“Giuliano kan alleen de schoenen van Alex dragen”

sinanengin
Sinan Engin, de geliefde sportcommentator van Beyaz TV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Alex was jaren terug bij Fenerbahçe een legende. Tot op heden is er nog nooit zo’n speler naar Fenerbahçe gekomen. Ik snap niet waarom mensen Giuliano als de nieuwe Alex zien. Giuliano kan alleen de schoenen van Alex dragen. Als Emre Belözoglu bij Fenerbahçe speelde was het heel anders gelopen bij Fenerbahçe. Ze hebben ook nog geen vervanger voor Emre kunnen vinden. Latovlevici heeft het afgelopen seizoen 3 goals en 3 assists gemaakt. Dat is meer dan Janssen, de nieuwe aanvaller van Fenerbahçe het afgelopen seizoen heeft gescoord. De selectie van Fenerbahçe is niet sterker dan die van Besiktas, Basaksehir of Galatasaray. Als Fenerbahçe ook tegen Besiktas verliest zal Aykut Kocaman zijn ontslag indienen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (14) 


+: 6177
-: 60
R: 9891
Level 5

Turken & voetbal. Gaat gewoon niet.


+: 59
-: 100
R: 91
Klein kind
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 270
-: 10
R: 714
Level 4
+1

hij vergelijkt een lb met een spits :facpal:+: 2985
-: 0
R: 3193
Level 5

Ja, en daarnaast speelde de ene in de Superlig en de ander in de Premier League.

Deze zogenaamde "sportcommentat or" heeft serieus geen verstand van voetbal.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6
+1

Giuliano en de meeste andere Braziliaanse CAMS zijn vaker uit op scoren dan het spel verdelen (zie Talisca). Dit gaat tenkostte van de rest, die misschien wel een samenspel wilt neerzetten om zo dichtbij het doel te komen.

Iedereen wacht op Ekici, maar zelfs dan denk ik dat het niet 100% gaat werken. Oguzhan is net als Ekici (ofcourse beter, Oguzhan 150 milyon len mq, saka maka be yana) qua speelstyle. Giuliano als Talisca. Zelfde probleem.

Volgend jaar Talisca terugsturen naar Benfica, beste voor beide kanten. Ik mis het spel dat we hadden met Sosa en Delgado, Argentijnen die het spel tiptop kunnen verdelen.

Giuliano is helaas niet de 10 die Fener zocht, scorend gezien is het wel een van de beste van de competitie, samen met Talisca.


+: 516
-: 0
R: 1070
Level 5

Inderdaad ! Guzel anlattin bro


+: 1987
-: 0
R: 4493
Level 5

@albatros dit is ook de reden dat Benfica Talisca heeft weggestuurd, het is een rare speler. Goede voetballer,prac htige linkerbeen en kan goed koppen maar hij past nergens in het systeem. Ik denk dat we hem als spits moeten gebruiken, anders als Pogba laten spelen belki ilk 4/5 mac kotu oynar sonra alisabilir. Benficada hep 8 nummara oynadi.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Als spits gaat niet werken, geen fysiek en ook niet echt technisch. Er zijn genoeg CAMS tussen de 23-27 jaar die het type Sosa zijn en je voor 5-8 miljoen euro kan ophalen. Ik zou daar naar kijken, met Talisca moet je hopen dat hij in vorm is, anders loopt het niet. Gister weer zo'n dag van Talisca, dat die zat te kloten. Negredo heeft hem twee keer prachtig 1 op 1 met de keeper gelaten, beide kansen verprutst..

Wat betreft als 8 gebruiken, hij is niet beter dan Oguzhan qua het spelverdelen en we hebben hoe dan ook 1 defensieve middenvelder nodig. Atiba of Medel dus. Gaat 'm niet worden.

@Furkano

Eyvallah kardes


+: 1987
-: 0
R: 4493
Level 5

Nee ik bedoel als we hem kopen dat we dan als nummer 8 halen met doel als Oguzhan/Tolgay verkopen anders niet, 20milyona zaten 3/4 tane bomba isim aliriz.


+: 1987
-: 0
R: 4493
Level 5
+1

Sinan Engin luister ik alleen op zaterdag, hij praat goed maar hij is niet echt een yorumcu want ne demek istedigini anlatamiyor dus snap eigenlijk ook niet hoe hij aan tafel zit mja Beyaz Futbola her mal masaya oturabilir.

Guiliano heeft die 100% gelijk, over Latovlevici bedoel die o adam bile oynayip atiyor terwijl Janssen 2 jaar niet eens voetbalt en niks scoort, dus dat fb achter shit gaat en niet achter speler net als Gomis die als topscorer van Frankrijk komt.

Tabi simdi Negredoya sallayanlar olacak simdiden cevap verim, Middlesbrough heeft 27 doelpunten gemaakt waarvan 10 van Negredo.


+: 156
-: 100
R: 178
Level 2

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 156
-: 100
R: 178
Level 2

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 37
-: 0
R: 59
Level 2
+1

Zoals alba aangeeft is guiliano geen spelverdeler, als Fener nu ekici gaat laten spelen zie ik zowel Guiliano beter spelen en Ozan. Dan kan Guiliano meer aanvallen zijn echte spel laten zien.
Ozan verdedigen wat hij best wel goed kan.
En ekici een beetje de spel verdelen.
Aykut moet ekici nu wel laten spelen, nog meer punteverlies en hij kan vertrekken


+: 1571
-: 0
R: 3071
Level 5

Negredo 35 milyon len aq

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen