Fernandao schittert met twee goals tegen koploper Basaksehir

afernand
Fenerbahçe heeft de topper tegen Medipol Basaksehir zondag met 0-2 gewonnen en Fernandão groeide uit tot de matchwinner. 

Fenerbahce kon niet beter aan het wedstrijd beginnen, met een uitstekende eerste helft met een aantal grote kansen. Het team van Kocaman ging er vanaf de eerste minuut vol tegenaan en nam na enkele minuten reeds de leiding.
 
Fenerbahçe kreeg de eerste goede kans van de wedstrijd, maar Giuliano liet die liggen en later raakte hij ook nog de lat. De bezoekers verdienden een doelpunt en kregen dat na ruim een half uur spelen: Fernandão schoot heerlijk binnen.
 
Fernandao verdubbelde in de tweede helft de marge:0-2. Daarna liet Basaksehir zich echter meer en meer wegdrukken door het bezoek van Fenerbahce, dat echter het vizier niet op scherp had staan. Fenerbahce kon meer doelpunten scoren, maar de wedstrijd bleef op 0-2. Door de zege verkleinde Fenerbahce het puntenverschil met Basaksehir van vijf punten naar twee punten. Bij winst van Galatasaray tegen Antalyaspor kunnen de “Leeuwen” koploper worden.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (24) 


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Fener heeft hetzelfde probleem als ons, het enige verschil is dat wij dat probleem pas sinds dit seizoen hebben. Een systeem die heel goed werkt in de grote wedstrijden en in Europa tegen ploegen die proberen te voetballen en ruimte weggeven, maar zodra je een Kayseri of Malatya tegenkomt die zich ingraven in hun eigen strafschopgebie d laat je punten liggen want je kunt ze niet openbreken.

In het geval van Fener is dat de bal aan de tegenstander laten en vervolgens hoge druk. Dat deden ze al onder Perreira en Advocaat en dat werkt heel goed tegen zulke tegenstanders, maar het is ook de reden dat ze al sinds 2014 geen kampioen worden. Je hebt er weinig aan tegen de zwakkere tegenstanders en dit seizoen is het een beetje uit pure nood. Er is een tekort aan kwaliteit en dat probeert Aykut op deze manier te compenseren. Grote kans dat Fener tegen ons ook op deze manier gaat voetballen, dus ik hoop dat onze technische staf deze wedstrijd heeft bekeken.

Moet wel zeggen dat het ontbreken van Epureanu, Emre en Mossoro ook een grote rol speelde. Deze drie zijn de belangrijkste schakels in het systeem van Abdullah Avci. Ik heb geen idee waarom bijvoorbeeld Kerim Frei en Attamah op de bank begonnen, maar het laten starten van Chedjou en Arda is ook niet heel slim geweest van Avci. Die twee zijn nog lang niet klaar voor een basisplaats, laat staan in zo'n belangrijke wedstrijd.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5

Zelfde als ons?

Fener wil helemaal niet voetballen, wij gaan altijd uit van voetbal en zelf het spel maken. Het probleem is juist dat wij ons nooit aanpassen aan de tegenstander, wat je soms zeker in uitwedstrijden wel moet doen..

Totaal niet vergelijkbaar


+: 1019
-: 0
R: 2103
Level 5
+3

Moet je eens voorstellen hoe goed Fener zou zijn met Valbuena, Ekici en Janssen.+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Zie jij Fener dit systeem succesvol uitvoeren met Valbuena en Ekici? Ik niet. Janssen wel, maar wat Janssen zou doen, doet Fernandao net zo goed.


+: 9254
-: 0
R: 11563
Level 5

Alleen vandaag, afgelopen weken was die gozer nergens..


+: 3
-: 0
R: 14
Nieuw

Ik feliciteer fener met hun verdiende overwinning


+: 8168
-: 20
R: 7214
Level 5

Zou je dat ook doen als Basaksehir onder jullie stond :lol:


+: 23
-: 0
R: 34
Level 1

Hasan Ali > Roberto Carlos


+: 4096
-: 0
R: 4392
Level 5
+1

Thx fener.


+: 620
-: 0
R: 858
Level 4
+3

fener: Np :P


+: 290
-: 0
R: 476
Level 3
+4

We got u fam


+: 46
-: 0
R: 224
Level 3
+2

Dassagsehiri yendiyseniz sampiyon adayini yenmis olursun dus petje af respect boyle vasat bi 11 ile sampiyon adayibi yenmek kolay is degil. Ucun biraz onemli degil bjk ayaklarinizi yere bastircak.


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4
+1

Bedankt fener dat jullie vandaag bjk kampioen hebben gemaakt.

Gs yenerse 4 puan fark olacak. 4 puani kalan maclarda Allah izin verirse geceriz


+: 4096
-: 0
R: 4392
Level 5

Hoe hebben ze Besiktas kampioen gemaakt als ze onder Galatasaray / Basaksehir / Fenerbahce staan ?


+: 3874
-: 0
R: 5358
Level 5

Prachtige vertoning van Fenerbahce, als ze dit rest van het seizoen ook doen worden we met ogen dicht kampioen.


+: 154
-: 40
R: 676
Level 4

Grootste kanidaten voor Kampioenschap zijn:

Fb en Gs

Bjk gaat heel veel punten laten liggen tegen fener trabzon Konya en als Gs op hoog tempo speelt tot de wedstrijd van Bjk gaat die ook heel moeilijk worden

Basaksehir is de tweede helft van het seizoen heel erg gezakt met tempo en motivatie is gewoon 0 arda heeft heel het spel vertraagd en abdullah avci wil arda in de basis elia staat daar veel beter of kerim frei

Of Gs of Fb.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5

Aykut Kocaman heeft vandaag Abdullah Avci afgetroefd op tactisch gebied.
Wel moeten we niet vergeten dat Basaksehir zonder Emre,Mossoro en Epureanu speelde..

Basaksehir bakte er weinig van en Fener liet ze ook niet in het spel komen, dus een terechte overwinning.

Dat juist de zo veel bekritiseerde Fernando de held van de avond is geworden zegt ook hoe onvoorspelbaar dit Fener is..

Dit resultaat is natuurlijk perfect voor ons, nu staan we weer op 3 pt van de kop..
Over 2 weken in Inönü zullen ze hetzelfde gaan proberen dus ik hoop dat Senol Gunes goed zijn huiswerk doet.. Wij hebben natuurlijk een veel betere ploeg en moeten dit net als tegen Gs op het veld laten zien, hopelijk met een normale scheids..


+: 2484
-: 0
R: 1958
Level 5
+1

Uitstekend gedaan van fener, ze hebben başak helemaal geklemd..

Başakşehir nog nooit zo slecht zien spelen. Bijna niemand ging ervan uit dat fener zou winnen..

Moge de beste kampioen worden..

Come to Vodafone Park.. :lol:


+: 1528
-: 0
R: 3023
Level 5

Okay, we will come to Vodafone Park. BAM BAM BAM


+: 1206
-: 0
R: 1785
Level 5

Jullie moeten voor Fener vrezen. GS is een eitje. Wedstrijden tussen BJK en FB zijn spannender, niemand interesseert BJK-GS misschien enkel yavrutaslilar. Ik geef toe die 3-0 overwinning op GS deed me wel wat, nu weten jullie ook eens hoe het voelt om yavrubom te boren.


+: 4096
-: 0
R: 4392
Level 5

Als jij een echte Fenerbahce fan was zou je weten dat Fenerbahce vs Galatasaray grootste derby is en dat het veel spannender is. Dat jij Besiktas / Fenerbahce een spannender wedstrijd vind laat merken dat jij niks weet over je eigen club.


+: 1206
-: 0
R: 1785
Level 5

Cicitaslilar willen altijd van ons winnen, ze haten GS door $ike olaylari in het verleden maar ons willen ze altijd neuken. BJK en FB tribunes waren altijd met elkaar aan het knokken in de jaren 80, Besiktasli olarak her musait yerde sikmek istersin Feneri, bizde size koymak isteriz.


+: 492
-: 0
R: 450
Level 3

Tinerimizden uzak dur yarraam


+: 1528
-: 0
R: 3023
Level 5

Ik wilde niet kijken maar deed het toch. Ik zie dat FB heeft gewonnen... van Başak... ik houd mijn hart vast. Als we maar niet tegen Alanya punten verliezen...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen