Fenerbahçe wint belangrijk duel en verkleint gat met koploper Galatasaray

agimo
Fenerbahçe blijft meedoen in de strijd om het kampioenschap. De nummer vier van Turkije versloeg in Malatya Evkur Malatyaspor met moeite: 0-2.
Neustadter was tien minuten voor rust verantwoordelijk voor het eerste doelpunt. Een zeer productief laatste kwartier zorgde uiteindelijk voor de 0-2. Giuliano was weer trefzeker na een schitterend assist van Alper Potuk. Malatyaspor en Fenerbahce kregen beiden veel kansen, maar sommige spelers als Fernandao, Dirar en Giuliano waren niet scherp genoeg. De thuisploeg was over het algemeen de betere ploeg maar Fenerbahce was sterk in de counter en kreeg kansen tweede helft.
 
Door de winstpartij komt Fenerbahce op 47 punten. Het verschil met de lijstaanvoerder bedraagt drie punten, al heeft Galatasaray vandaag nog wel een duel tegoed tegen Konyaspor.
 
Galatasaray, Besiktas(50pt) en Basaksehir staan op 50 punten!
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (13) 


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5
+1

Doğru söyleyeni 9 köyde kovalarlar.

Fener gaat GS uit de leiderschap schoppen voor Beşiktaşk.

Çünkü biz de formasinda ter olmaya geldik!


+: 4036
-: 0
R: 5676
Level 5
+1

Wat zeg je dat mooi,

:cry:


+: 34
-: 0
R: 105
Level 3

Besiktas wordt dit jaar denk ik weer kampioen. Als Galatasaray Kadiköy overleeft wordt Galatasaray kampioen. Als Galata en Bjk beide verliezen, dan heeft FB nog kans om kampioen te worden.+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

I dunno... Fatih Terim heeft alleen effect gehad op de tribunes. Als GS wint in TT Arena van BJK worden ze wel kampioen. Als BJK wint van Başak en wij van GS dan heeft GS echt een enorme druk.


+: 4036
-: 0
R: 5676
Level 5

Ik weet dat mensen denken dat BSK het niet volhoud, maar ik denk het wel. Al is het net als het seizoen van Leicester. Steeds 1-0 of 0-1, 3 punten zijn 3 punten.


+: 1051
-: 0
R: 2219
Level 5
+1

Volgende week gaat Basak winnen van Besiktas, Fenerbahce 1-0 Galatasaray.
Gaat een spannende seizoen worden.


+: 24
-: 0
R: 56
Level 2

Hadi fener volgende week in kadikoy tege galatasaray insllah gaan wij de westrijd winnen en hoplijk gaat basak en besiktas ook verliezen dan hebben wij sws kans voor de kampoeienschap hadi fener {insllah gaat dit gebeuren}


+: 24
-: 0
R: 56
Level 2

Ah ja besiktas moet tege basak hoplijk gaat het een gelijk spel worden !


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Başak mag voor mijn part winnen. BJK verliest niet gemakkelijk.


+: 1051
-: 0
R: 2219
Level 5

Ik ging bijna slapen, wat een kk saaie wedstrijd.
Beste is gewoon naar La Liga en PL wedstrijden kijken.


+: 23
-: 0
R: 122
Level 3

Fener speelt zo saai voetbal he.
Aykut zegt wel "we hebben balbezit" yan pas geri pas ebem de yapar. Zoals Guardiola zegt "je moet niet passen om enkel te passen." Het moet voor gevaar zorgen.

Kijk hoe wij de aanval ingaan met 3 spelers alsof we tegen fucking barca spelen :facpal:


+: 35
-: 0
R: 236
Level 3

derbi zamani


+: 1094
-: 0
R: 3392
Level 5

Dit was weer niet om aan te zien..

Als dit afschuwelijke Fener volgende week van Gs weet te winnen zijn ze nog steeds kampioenskandid aat en hebben geen derby meer te spelen..

Je moet er toch niet aan denken dat deze ploeg Turkije weer gaat vertegenwoordig en in Europa

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen