Fenerbahçe wil Galatasaray pijn doen met de transfer van Arda Turan

ardaturan
Het bestuur van Galatasaray is al maanden bezig om Arda Turan te huren van Barcelona.
Net toen er een akkoord was bereikt, hebben de Galatasaray supporters massaal de transfer van Arda Turan geblokkeerd. De meeste supporters willen Arda Turan gewoon niet omdat ze bang zijn dat hij een goed spelend elftal gaan schaden. Fenerbahçe denkt hier heel anders over. “Ons bod staat voor jou altijd open. Als je wil komen, ben je welkom. Dit is ook jou nest.”, aldus Aziz Yildirim tegen Arda Turan. Er gaan nu geruchten rond dat Arda Turan toch voor Fenerbahçe gaat kiezen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 8
-: 0
R: 41
Level 1

Amk’yulmis takimin niresine daga koyacanki? :by: :yeah:


+: 691
-: 0
R: 1373
Level 5

Hahahahahahahahahahaha!

:facpal:


+: 290
-: 0
R: 476
Level 3

Het is geen geheim dat Aziz Arda al heel lang wilt. Ik persoonlijk wil hem niet zien niet bij Fener en ook niet bij Turkije. Laat hem aub naar china ofzo gaan.+: 11
-: 0
R: 93
Level 2

Arda weet dat als hij dit doet dat hij vies afdoet bij heel de Galatasaray familie, ook bij mij natuurlijk. dream on fener


+: 751
-: 10
R: 1106
Level 5

Hoef hem niet te zien bij Fener is een poep speler


+: 2402
-: 100
R: 4882
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 363
-: 0
R: 1241
Level 5

Fenerbahce staat er al om bekend dat ze een slecht transferbeleid hebben en spelers kopen op posities waar ze geen spelers nodig hebben. Dit bewijst maar weer dat ze meer bezig zijn om andere te dwarsbomen dan spelers kopen die ze nodig hebben.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen