Fenerbahçe vervangt binnenkort grasmat in Saracoglu

acime
Binnen enkele weken gaat het bestuur van Fener starten met het vervangen van de grasmat. Na de glijpartijen op het veld is er besloten om de grasmat zo snel mogelijk te vernieuwen. 

Het nieuwe veld wordt na de competitiewedstrijden geplaatst, zo meldt FBTV. Er zal voor het eerst op worden gevoetbald midden augustus. 
 
De afgelopen week klonk er niet alleen kritiek van spelers en trainers. Ook Fenerbahce-voorzitter Aziz Yildirim maakte zich zorgen over de staat van het gras in Istanbul.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1264
-: 0
R: 2708
Level 5

Zo slecht is het gras niet, vergeleken sommige clubs in Turkije al helemaal niet.
Maar hybride gras is meer dan welkom.


+: 957
-: 0
R: 1830
Level 5

Klopt, eigenlijk zouden wij het moeten veranderen we hebben heel vaak gezien hoe slecht onze veld was.


+: 10391
-: 0
R: 9908
Level 5

Betere grasmat voor onze wereldspelers. :yip: :own:+: 22
-: 0
R: 55
Level 2
+2

Binnenkort is turkije toch een dictatuur... hebben we helemaal geen wereldspelers meer


+: 1351
-: 0
R: 2966
Level 5

Ik snap niet dat deze "Nee stemmers" zo moeilijk doen hoe je het ook went of keert het is nu eenmaal zo.. en aan aangezien deze uitspraak denk ik niet dat je alle punten goed hebt gelezen nogmaals ik zeg goed hebt gelezen. Hayir olsaydi bizde gecip giderdik het is eindelijk tijd in Turkije voor een nieuw systeem, wij zijn geen Nederland wat naast Belgie en Duitsland ligt unuttun galiba dat wij naast landen zitten waar het meeste oorlog plaatsvind op deze wereld en we weten allemaal ook wat voor terroristische en rare mensen er in Turkije rondlopen die vanmij de pot op mogen netjes geformuleerd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen