Fenerbahçe supporter gooit fopspeen op veld tijdens duel tegen Başakşehir

speen
Tijdens de wedstrijd tussen Başakşehir en Fenerbahçe is er iets opmerkelijks gebeurd.
Een Fenerbahçe supporter heeft na het tweede doelpunt een fopspeen richting de spelers van Başakşehir gegooid. De Turkse supporters hebben eerder vlindermessen, vuurwerk, pampers, aanstekers op het veld gegooid, maar nog nooit eerder werd er een fopspeen op het veld gegooid. Fenerbahçe won die wedstrijd met 2-0.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 14
-: 0
R: 49
Level 1

Het is gegooid omdat mensen denken dat Arda gaat trouwen puur omdat zijn vrouw zwanger is. Oylemi oyledegilmi biz bilemeyiz tabiki herkesin gunahi kendine maar dat moet wel de reden zijn waarom het is gegooid.


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4

in plaats van een fopspeen kon die supporter beter de tepel van zn eigen moeder gooien. Je moet gewoon niet met andermans prive leven bemoeien. Yobaz millet


+: 300
-: 0
R: 508
Level 4
+1

Ach, dit valt reuze mee, maar wat GS taraftar deed tegen Arda is gewoon terbiyesizlik. Ama neyse bu tv.net'de hic cikmaz zaten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen