Fenerbahçe onderhandelt met Chelsea om Batshuayi

abuts
Michy Batshuayi(23) zou heel graag bij Chelsea blijven. Maar het heeft er steeds meer schijn van dat hij zal moeten vertrekken.

Er zijn heel wat clubs die interesse hebben in Batshuayi. Gisteren dook nog de naam van Swansea op, maar al snel werd duidelijk dat de spits geen interesse had in die overstap. Nochtans wil men bij Chelsea wel een oplossing vinden voor hem.
 
Zo heeft nu ook Fenerbahce zich gemeld. De Turkse topclub wil Batshuayi huren. De Blues nemen volgens de Engelse pers die optie zeer serieus.
 
Hoewel er nog geen officieel statement is gemaakt wordt Batshuayi hoogstwaarschijnlijk verhuurd door Chelsea. Ondertussen blijven er maar clubs zich melden voor het jeugdproduct van Standard.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1

Hij is in het begin van het seizoen goed begonnen, maar zijn prestaties gingen steeds meer omlaag. Hij zou in Turkije niet slagen, mede doordat zulke voetballers geen mentaliteit hebben.


+: 42
-: 0
R: 189
Level 3

gelsin olm iyi cakar hepsini :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen