Fenerbahçe krijgt snelle tegengoals

aveke
Hoewel het lang niet alles zegt, sprak Fenerbahce-trainer Aykut Kocaman na het duel tegen Basaksehir zijn zorg uit over het gebrek aan scherpte bij zijn ploeg in de openingsfase van de wedstrijden. Een blik op de statistieken toont dat de vroege goal van Basaksehir immers niet op zichzelf staat.

De drie tegengoals in de eerste tien minuten van wedstrijden vormen het hoogste aantal in de Super Lig. Daarnaast staat Fenerbahce op de derde plaats van de meest geïncasseerde clubs in de Super Lig. Osmanlispor speelt met 10, Genclebirligi 9 en Fenerbahce met 8 tegengoals in vier weken tijd.
 
Eerste vier weken:
Goztepe 2-2 Fenerbahce 8e minuut
Fenerbahce 2-2 Trabzonspor 5e minuut
Genclerbirligi 1-2 Fenerbahce 37e minuut
Fenerbahce 2-3 Basaksehir 2e minuut
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 995
-: 0
R: 2028
Level 5
+1

Zelfs al breng je Zidane naar Fenerbahce, met huidige materiaal gaat hij echt niet veel kunnen bereiken.
Hasan ali op linksback, Ozan tufan en Topal middenveld, Volkan Demirel keeper, rechtsback Sener, Dirar op rechtsvoor, 2 spitsen die beide zwaar uit vorm zijn (soldado en janssen) + gestorven RvP en gebroken Fernandao. Aykut ne yapsin mk, yönetim bok gibi transfer yapmasin.
Met Aykut beschuldigen geraken we nergens, uiteindelijk zijn het de spelers die op het veld de score beslissen. Fener moest gewoon zoals GS doen, wegsturen. Ik snap niet waarom ze blijven aandringen op sommige nietsnutten, geef gewoon toe dat je gefaald hebt de voorbije 2 jaar.


+: 1196
-: 0
R: 2572
Level 5

Aykut ne yapsin mi?! Hij koos HAK i.p.v. Clichy en Dirar i.p.v. Lens.

Verder is hij degene die Josef en Ozan naast elkaar zet.

Ook kiest hij voor Sener en Volkan, terwijl je Isla en Kameni hebt.

Was Advocaat mar gebleven, dan had Fenerbahce op z'n minst zo'n team:

Kameni

Isla Neto Skrtel Clichy

Ekici Topal

Lens Giulano Valbuena

Soldado


+: 259
-: 0
R: 390
Level 3
+1

Dit is al jaren lang het probleem. Ook als wij voorkomen krijgen we weer snel een goal tegen. Dat heeft puur te maken met concentratie. Turkije heeft exact het zelfde.+: 1319
-: 0
R: 2522
Level 5

Volkan d'r uit Kameni d'r in. Volkan kan nie meer duiken. Jammer maar ja. Als Aykut dit nog niet snapt dan moet hij geen trainer meer zijn. Bunu bjk27 bile anlar amk...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen