Fenerbahçe kiest de aanval in Bursa

akmded
Fenerbahçe-trainer Aykut Kocaman gaat vol voor winst tegen Bursaspor.

,,Alles moet meezitten, maar je moet er wel voor spelen'', zegt trainer Kocaman, die vrijdag met zijn ploeg vol voor de winst gaat in de uitwedstrijd tegen Bursaspor.
 
Om uitzicht te houden op Galatasaray, moet Fenerabhce winnen in Bursa. ,,En zo zullen we de wedstrijd ook coachen'', aldus Kocaman. ,,We hebben aan een punt niet genoeg. Dus mocht het tien minuten voor tijd gelijk staan, dan zullen we wisselen zoals we dat ook tegen Sivasspor en Kasimpasa hebben gedaan: heel aanvallend. We spelen met maar één opdracht. Winnen en nog eens winnen,' aldus Kocaman.
 
Voor Bursaspor is het ook een belangrijke wedstrijd, want bij winst klimmen ze over Fenerbahce naar de derde plaats.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 1214
-: 0
R: 2622
Level 5

Eigenlijk zegt hij dus: “Als we zo vroeg mogelijk een doelpunt scoren, gaan we vol op verdedigen.” Net zoals in de wedstrijd tegen Antalyaspor.


+: 290
-: 0
R: 476
Level 3
+1

Aanvallende wissels?? Welke aanvallende wissel kan hij doen dan? Rvp die maanden niks heeft gedaan? Verder voegt niemand wat toe. Misschien alleen als Valbuena weer wissel is voor Alper of Aatif. Aykut is gwn een slechte trainer die gered word door Giuliano momenteel.


+: 83638
-: 0
R: 150118
Expert

Belangrijkste is...niet verliezen dan hou je Bursa onder je! Bursa is in vorm en geen makkelijke tegenstander. Ik denk dat Fener met 2-1 gaat winnen...+: 290
-: 0
R: 476
Level 3

Het probleem is nu Giuliano in topvorm begint te raken dat ze hem waarschijnlijk dubbel zullen gaan dekken, hem een paar goede trappen zullen gaan geven om hem uit zn spel te halen. Dan kan helemaal niemand meer iets creeëren bij ons. Ik heb het gevoel dat hij Valbuena aan het weg pesten is...


+: 1214
-: 0
R: 2622
Level 5

Valbuena wordt een gevalletje Stoch, nooit in de basis laten spelen maar wel op het veld brengen als Fenerbahce achter staat.

Net zoals vorig jaar bij Lens, gaan de teams doorkrijgen dat Giuliano alles doet.

En verwacht maar geen gekke dingen van Dirar, Aatif, Souza, Topal of Janssen.


+: 1527
-: 0
R: 3018
Level 5

Aatif gaat 6 scoren tegen Bursa wacht maar


+: 6733
-: 30
R: 3215
Level 5

Met Guilliano dekken kom je er niet. Aatif speelt al een paar wedstrijden boven gemiddeld. Daarnaast heb je de backs die opkomen.

Bursaspor 1-4 Fenerbahce
:top: Janssen
:top: e.g. Hasan Ali
:top: Guilliano
:top: Souza
:top: Valbuena


+: 259
-: 20
R: 778
Level 4

Valbuena komt fysiek te kort maar verdiend basis te staan, maar dan doe je aatif te kort die inform is.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen