Fenerbahçe heeft geen optie tot koop bedongen in contract Janssen

avir
Vincent Janssen heeft zaterdagavond zijn eerste speelminuten gemaakt in dienst van Fenerbahçe. De spits kwam als invaller in het veld tijdens het competitieduel met Basaksehir. De aanvaller uit Oss kon niet voorkomen dat Fenerbahçe het duel met 2-3 verloor.

Op vrijdag maakte Janssen de overstap van Tottenham Hotspur naar Fenerbahçe. De Turkse club huurt de international van de Engelsen. Zaterdag begon hij nog op de bank, uiteindelijk kwam hij in de tweede helft binnen de lijnen en speelde hij 24 minuten.
 
Details van verhuur Vincent Janssen liggen op straat
 
Tottenham Hotspur houdt een bedrag van 2,5 miljoen euro over aan de verhuur van Vincent Janssen. Fenerbahçe betaalt dat bedrag om hem een jaar te huren, maar heeft geen optie tot koop bedongen. 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 25
-: 0
R: 111
Level 3
+1

grappig dat ik als ossenaar vroeger deze man in de jumbo zag en nu speelt ie voor je lieveling club !


+: 320
-: 0
R: 596
Level 4

man, man, man... Wat wil Aziz bereiken? Hij is nu letterlijk de club naar het afgrond aan het helpen. Hoe durft deze dictator nog aan het roer te blijven...


+: 92
-: 0
R: 156
Level 3
+1

Wie neemt fenerbahce nog serieus?!+: 1366
-: 0
R: 1654
Level 5

2.5 miljoen haaha man man man... wat een lachertje dat club


+: 2876
-: 0
R: 3038
Level 5
+1

Die club*.. jouw Nederlands goedste van de klas zeker. :D


+: 2876
-: 0
R: 3038
Level 5

Weggegooid geld.. Hadden ze net zo goed Pierre Webó voor een jaartje kunnen overnemen.


+: 27
-: 0
R: 134
Level 3

Nou 2.5 miljoen euro uitgeven aan een huurcontract van een speler terwijl je al zo weinig te besteden hebt? Niet echt slim!

Daarnaast heeft fener een spits nodig die in vorm is en de afgelopen jaar veel heeft gescoord. (wat Janssen dus niet is)

Waarom is Fener niet gegaan voor Vagner Love? Hij kent de competitie, hij scoort veel (topscoorder afgelopen seizoen), en hij is een spits dat prima past in het spel van Aykut. Aykut speelt geen aanvallend voetbal, met Love heb je een prima speler voor countervoetbal, met aan de zijkanten valbuena en alper en dan denk ik dat (heeel) misschien ozan ook lekker mee kan voetballen.

Love had overigens 850.000 duizend afkoomsom, je had beter dat daarin kunnen gebruiken en de overige geld bewaren voor winterstop!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen